Prijzen en beschikbaarheid


Prijzen:
Tarieven (per week) 2017

In alle vakantieperioden: € 600,-

Voorjaars-, Carnavals- of Krokusvakantie
Meivakantie
Zomervakantie
Herfstvakantie
Kerstvakantie

periode: 6 jan tot 17 febr € 400,-
periode: 28 okt tot 21 dec € 400,-

De overige weken: € 500,-

Tarieven zijn inclusief ALLE kosten, d.w.z. energie, panerai luminor marina replica water, handdoeken, linnengoed bedden, vaatwasmachine, belastingen en schoonmaakkosten.
Voor weekend- en midweekarrangementen gelden halve weektarieven plus € 50,-
Een week is van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 11.00 uur
Een weekend van vrijdag 15.00 uur tot maandag 11.00 uur
Een midweek van maandag 15.00 uur tot vrijdag 11.00 uur
In ons dagelijkse ge-update overzicht kunt u zien welke perioden nog beschikbaar zijn.

Voorwaarden


Boeking geschiedt door de totale huurprijs over te maken op IBAN NL64 INGB 0004823454 t.n.v. Winkelmolen-Hodzelmans. Als binnen 10 dagen na reservering de huur niet is ontvangen, wordt de verhuurder geacht van zijn verplichtingen te zijn ontslagen en vervalt de overeenkomst.
Bij aankomst betaalt de huurder €50,- waarborg. Deze waarborgsom wordt na afloop van het verblijf verrekend met de eventuele kosten met betrekking tot eventuele schade aan interieur of inventaris.

Het huis dient normaal te worden onderhouden. Bij vertrek dient u de koelkast en vaatwasser leeg achter te laten, serviesgoed in de betreffende kasten terug te plaatsen, thermostaat terug te draaien op 10° C en de prullenbak in de keuken leeg achter te laten.
Laat bij vertrek de woning weer netjes en compleet achter. Bij vertrek controleert de verhuurder samen met de huurder de woning op onregelmatigheden en orde.
Het huis kan op vrijdag na 15.00 uur worden betrokken en dient op vrijdag vóór 12.00 uur (bij weekend op maandag vóór 12.00 en midweek op vrijdag vóór 12.00 uur) ontruimd te zijn. Laat de verhuurder vóór uw komst even weten hoe laat u denkt aan te komen, en met hoeveel personen.

Bijkomende kosten: Er zijn géén bijkomende kosten.

Linnengoed, zoals moltons, hoeslakens en dekbedovertrekken, thee- en vaatdoeken worden door ons verzorgd en niet in rekening gebracht, evenals 1 badhanddoek en 1 washandje per persoon per dag.
De huurder is volledig aansprakelijk voor alle beschadigingen e.d. ontstaan aan de inventaris, gebouw, enz. Eventuele beschadigingen of vermissingen dienen direct aan de verhuurder te worden gemeld. Eventuele schaden die het bedrag van de borgsom te boven gaan dienen te worden bijbetaald.
Onderverhuur, gedeeltelijke onderverhuur of het in gebruik geven aan derden is niet toegestaan.

Huisdieren zijn NIET toegestaan.

Wij verzoeken u vriendelijk in het huis niet te roken; buiten biedt het overdekt terras een goed alternatief.

Het is eventueel mogelijk het huis voor een langere periode te huren,swiss replica watches bijvoorbeeld ter overbrugging van een verhuizing. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.
De woning is echter niet te huur voor permanente bewoning.