Kinderen


Voor kinderen zijn er in gemeente Maasgouw tal van activiteiten. Het is niet voor niks dat gezinnen vaak terugkomen naar onze gemeente.

De Maasplassen nodigen uit tot activiteiten op het water, zoals rondvaarten, die zowel met een fiets- of wandeltocht te combineren zijn. Ook zijn er een aantal dagstranden (al dan niet met speeltuinmogelijkheden). Daarnaast zijn er in de gemeente enkele (overdekte) zwembaden, speeltuinen en dierenparken.

Er zijn ook ondernemers die voldoende mogelijkheden hebben omega seamaster replica voor kinderen, zoals De Beertuin te Stevensweert waar ze kunnen midgetgolfen en In 't Brookx in Stevensweert dat over kegelbanen beschikt. De Hompesche Molen biedt een gevarieerd programma gericht op kinderen, alles in de thema's natuur en water.

Natuurlijk is de haven van Maasbracht, ooit een van de grootste binnenhavens van Nederland, met een bezoek aan de drielingsluis (verval van 11,85 meter!) het vermelden waard.

Educatief heeft Maasgouw ook genoeg te bieden. De stadjes Stevensweert,replica watches Thorn en Wessem beschikken over een wervelende geschiedenis die voor jong én oud interessant is. Verken deze met of zonder een gids, via een puzzeltocht of PDA (aparte kinderroutes). Vraag naar deze én de andere mogelijkheden bij de VVV.
Bezoek met kinderen ook eens één van de molens in onze gemeente, of ga met de kinderen naar de Beegderheide waar ze kunnen rennen over de heide of op zoek kunnen gaan naar achtergebleven wol van de grazende schapen.

U ziet het, mogelijkheden genoeg. Voor meer informatie over bovengenoemde activiteiten,A.Lange & Sohne Replica adresgegevens e.d.adviseren wij u onderstaande website te bekijken.

* Voor nog meer info ga naar VVV Midden Limburg.
www.vvvmiddenlimburg.nl