Informatie:De vakantiewoning : ‘Ut Kloësterbergske’ is gelegen midden in het centrum van het Witte stadje Thorn. Het monumentale pand maakte volgens horen zeggen van origine deel uit van audemars piguet royal oak offshore replica het Koetshuis van de adellijke Stiftdames die van de 12e eeuw tot 1797 Thorn regeerden.

Volgens de vorige eigenaar kocht zijn moeder het huis begin 1900 en werd het bewoond door een gezin met maar liefst 11 kinderen. Zijn hele leven bleef hij bij zijn moeder wonen luxury replica watches en na haar overlijden heeft hij het huis alleen bewoond tot wij het in december Repliche Orologi
www.watchesperfect.com
Cheap Replica Watches
Cartier Replica
Breitling Replica
2007 kochten.

Ondanks de grote charme en aantrekkingskracht was de woning niet meer bewoonbaar; de keuken en het toilet waren buiten in een aparte, vochtige, houten aanbouw. In de woonkamer lagen onder de vloerbedekking oude tegels los in het zand, de vloeren van de bovenverdieping waren meer dan scheef, overal dienden leidingen te worden vervangen. Kortom: tijd voor een rigoureuze verbouwing. Aangezien het een Rijksmonument betreft kon hier niet zonder meer mee gestart worden: er volgde ruim een jaar van wachten op de benodigde vergunningen, maar in april 2009 kon het werk dan toch eindelijk repliche orologi beginnen.

Het eindresultaat liegt er niet om: een monument aan de buitenkant, binnen van alle moderne gemakken voorzien.

Vertrekken


De woning bestaat uit:
-Begane grond:
• in de hal een modern toilet
• een ruime woonkamer in een landelijke sfeer waar u zich meteen thuis voelt.

• een gezellige leefkeuken die van alle gemakken voorzien is.

Als u de buitendeur opent stapt u meteen op het terras en ervaart u rust en privacy in de sfeervolle tuin.• Vanuit de tuin kunt u een blik werpen in de oude, gewelfde kelder waar echter (nog) geen gebruik van wordt gemaakt.
-1e verdieping:
* 2 ruime slaapkamers met daarin 4 comfortabele slaapplekken ( 2 x 1-persoonsbed en 1 x 2-persoonsbed. Tevens is er een kinderbed incl. linnengoed aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt, u hoeft er zo maar in te stappen!


* een moderne badkamer met ligbad, aparte douche en toilet en een luxe wastafel. Ook de handdoeken liggen voor u klaar.

Uitzicht uit het badkamerraam!
Routewijzer


-Vanuit Eindhoven: cartier replica watches
Via de A2 richting Maastricht neemt u de afslag Neer, Grathem, Thorn, Maaseik en gaat meteen rechts. U rijdt door tot de stoplichten en gaat links richting Thorn. Daar neemt u de eerste weg rechts ( Wilhelminalaan), de 2e weg rechts ( Vinkenstraat) en u komt dan op het plein bij de kerk (Wijngaard). U gaat naar links en de eerste weg rechts omlaag is de Kloosterberg. Als u onder de boog doorkijkt ziet u het pand al liggen. U kunt het beste er naar toe rijden, uw bagage uitladen en u hoort ter plekke waar u de auto het beste kunt parkeren.Vanuit Maastricht:
Via de A2 richting Eindhoven neemt u de afslag Wessem en gaat hier meteen naar links en dan weer de eerste weg links. U komt uit bij de sluis in Panheel en gaat weer links. U rijdt door en gaat met de bocht mee tot u in de kern aankomt. U rijdt over de drempel rechtdoor tot aan het kruispunt en steekt dit over tot u op een t-splitsing komt (Akkerwal). U gaat naar links (Hoogstraat) en meteen naar rechts (Vinkenstraat). U komt dan op het plein bij de kerk (Wijngaard). U gaat naar links en de eerste weg rechts omlaag is de Kloosterberg.


Als u onder de boog doorkijkt ziet u het pand al liggen. U kunt het beste er naar toe rijden,Cartier Replica uw bagage uitladen en u hoort ter plekke waar u de auto het beste kunt parkeren.